Home  »  Home


Schoot natuursteen 

Welkom bij Schoot Natuursteen, gevestigd op het bedrijventerein Verheulsweide te DOETINCHEM.

Schoot Natuursteen is een Achterhoeks familiebedrijf met 100 jaar ervaring in het vervaardigen van gedenktekens, geheel of gedeeltelijk door u ontworpen of uitgezocht in onze showroom.

Daarnaast maken wij voor u de meest exclusieve producten voor in en om het huis, uitgevoerd in materialen zoals Belgisch hardsteen, graniet, kwartsiet of marmer.

U kunt hierbij denken aan bouwelementen zoals vensterbanken, deur en raamdorpels, gevelbekleding, poer en muurafdekkers, vloertegels of trappen. Maar ook aan badkamers en keukens, stijlvolle schouwomlijstingen en sfeervolle decoratieve producten.

Wegens uitbreiding zijn wij per direct opzoek naar NIEUWE MEDEWERKERS. Bekijk onze vacature pagina voor de functies. Klik hier.

                                             -  Wij vertellen u graag over onze vele mogelijkheden  -


Coronavirus

Ook wij treffen aanvullende maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

We proberen een goede balans te vinden tussen zorgvuldigheid enerzijds en gezond verstand en het bewaren van rust anderzijds.

Voor Schoot Natuursteen is de gezondheid van onze collega’s, klanten en leveranciers de hoogste prioriteit. Ter bescherming nemen we daarom verschillende extra maatregelen. De basis voor ons beleid is de informatie van het RIVM en de overheid.

Onze openingstijden blijven ongewijzigd. Tevens bieden wij de mogelijkheid om buiten de reguliere openingstijden en zonder aanwezigheid van andere klanten een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken.

Wij houden u op de hoogte bij eventuele ontwikkelingen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Ellen Schoot