Home  »  Bouw & wonen  »  Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen

Reiniging en Onderhoud

U kunt uw natuursteen zelf schoonmaken met heet water en een zuurvrij reinigingsmiddel.
Er bestaan diverse middelen voor het schoonmaken van natuursteen. Wij hebben onder andere onderstaande producten in ons assortiment.

                                                                   - Tevens reinigen of restaureren wij ook al uw natuursteen -

-

P1. Reinigt, verzorgt en beschermt in één bewerking. Professioneel onderhoudsmiddel voor de dagelijkse reiniging van keukenwerkbladen en tafelbladen.
P19. Marmer- en granietpolish, is een beschermende en verzorgende was voor gepolijste natuursteen- en kunststeenoppervlakken. Het product geeft na oppoetsen een sterke hoge glans, vermindert het indringen van vocht, huishoudzuren en vuil.
P23. Slijtvaste coating, bouwt binnenshuis een slijtvaste, zelfglanzende bescherming op. Frist mat en dof geworden oppervlakken weer op en maakt deze eenvoudiger in onderhoud.
P24. Edelzeep – vloerzeep, is een mild reinigingsproduct op basis van natuurzeep voor het (dagelijks) onderhoud van vloeren. Door regelmatig gebruik wordt het oppervlak mooier. De natuurlijke kleurstructuur wordt verdiept en geeft het oppervlak een warm onderhouden aanzicht.
P25A. Antiek marmerbeits voor binnen, is een marmerbeits voor gezandstraalde en gezuurde marmers en natuursteen. Daardoor wordt een mooi antiek effect bereikt.
R56. Reiniger voor marmer, is een gebruiksklaar reinigingsmiddel. Het verwijdert lichte kalkaanslag, zeepresten en vuilaanslag van ruwe, gezoete en gepolijste natuur- en kunststenen oppervlakken in douche-, bad- en natte ruimtes. Vervuilde voegen worden weer schoon.
R65. Cementsluier- en uitslagverwijderaar, verwijdert cementsluiers, zware kalkaanslag en steenuitslag binnens- en buitenshuis. Sterk vervuilde tegelvoegen worden weer schoon.
R77. Roestomvormer voor steen, is een speciaal gebruiksklaar reinigingsmiddel en verwijdert roest uit natuursteen.
S32. Vlekbescherming, is een gebruiksklaar impregneermiddel. Het product vermindert water, vuil en vet opname.
S34. Vlekstop olie- en waterstop, is een extra olie- en vetbescherming. Voor zowel natuursteen als keramische oppervlakken. Geschikt voor binnen en buiten.
S39. Steenverzegeling hoogglans, accentueert de kleur van de steen met hoogglans. Voorkomt tevens opname van vocht en vuil.
Akemi Anti mos- en algen. Verwijdert o.a. snel en grondig groene aanslag.
Hardsteen olie. Is een olie die hardsteen onderhoudt en beschermt. Het beschermt tegen vlekken en vocht en geeft een zijdeglans. Tevens camoufleert Hardsteen Olie oppervlakkige beschadigingen.
Care Kit. Voor natuursteen en composiet. Easy Clean, onderhoudt en beschermt aanrechtbladen, tafels, vensterbanken e.d.
Vlekstop Plus, impregnering - oliewerend - kleurverdiepend geschikt voor o.a. natuursteen- en betonsteen.